בת זוג כצד שלישי

  • חוק השליחות - בת זוג כצד שלישי
    משה | 13/01/2021 21:42

    שלום רב,

    אני מחתים דיירי בנין על הסכם כלשהו .

    אחד מהדיירים ביקש ממני במייל שאחתום בשמו על ההסכם.

    יש לי שני שאלות -

    א. בנוסח חוק השליחות כתוב שנתינת יפוי הכח יכולה להיות גם בעל פה - האם זה אומר שבקשה במייל גם מספיקה?

    ב. אני יודע שיש את תנאי הצד שלישי - כלומר השלוח/מיופה הכח לא יכול להיות צד בהסכם ולכן אני לא יכול לחתום בשביל הדייר על ההסכם שהוא עושה איתי. השאלה היא האם הוא יכול לבקש מאשתי שתחתום בעבורו על הסכם זה, כלומר, האם אשתי היא צד שלישי כיון שאינה קשורה להסכם הזה שלי אתו?

    אודה על מענה.

    • בת זוג כצד שלישי
      עו"ד נתיב רגב | 17/01/2021 16:56

      משה שלום,

      אשתך לא תיחשב כצד שלישי בנסיבות שתיארת.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      לכיש 1, תל אביב

      טלפון: 054-5850018 , מייל: nativregev@hotmail.com