עיקול לאחר קבלת הפטר

  • ביטול עקול
    Avio | 09/01/2021 18:11

    קבלתי הפטר .
    שלמתי את מלוא הסכום הנדרש.
    שכולל חוב של מזונות לפי הוראת השופט במחוזי.
    למרות פניות חוזרות ונשנות שלי ושל המנהל הממונה להוצ"לפ ולביטוח הלאומי שהחוב שולם וכספי החוב נמצאים אצל הכנ"ר פשוט לוקח זמן עד לחלוקת הכספים.
    בטוח לאומי עקלו לי את חשבונות הבנק.
    ואני מוצא קיר אטום.
    אודה לסיוע בענייני וייעוץ.

    • עיקול לאחר קבלת הפטר
      עו"ד קובי צאיג | 13/01/2021 11:49

      שלום רב!

      אני מבין למצוקתך ולהרגשתך כי למרות ששילמת את מלוא חובותיך ובשל הליך פרוצדורלי מוטלים עליך עיקולים שונים.

      אני ממליץ לך לפנות בבקשות מתאימות לבית המשפט על מנת שיתן החלטה מתאימה, איתה תוכל לפנות בבקשות לביטול העיקולים

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com