בקשה להישפט

  • בקשה להשפט על דוח חנייה (עירייה)
    ליאוא | 07/01/2021 22:55

    היי

    קבלתי דוח חנייה ( עירייה ) 25.10.18 עם סעיף שגוי (פקח לשעבר)
    בקשתי לערער נדחתה ולאחר שיחה עם התובע הגשתי בקשה להשפט וקבלתי אישור לכך בכתב שבקשתי להשפט התקבלה בתאריך
    12.03.19 והועברה לתובע
    לאחר 18 חודשים יצרתי קשר עם המחלקה ובדקתי שהכתובת שלי לקבלת הזימון להשפט נכונה והכל היה תקין
    שאלתי היא :
    נכון להיום לאחר שעברו 22 חודשים מהבקשה להשפט ולא קבלתי שום זימון או מכתב אחר האם יש לי אפשרות לבקש לבטל את הדוח ואם כן למי עליי לפנות
    אשמח לעזרתכם
    תודה רבה

    • בקשה להישפט
      יעקבי | 10/01/2021 23:51

      שלום ליאור,

      ראה סעיף 230 לחוק סדר בדין הפלילי:

      230. הודיע אדם לפי סעיף 229(א) שברצונו להישפט על העבירה, תישלח לו הזמנה למשפט תוך שנה מיום שנתקבלה הודעתו;...

      לדעתי חלה התיישנות.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.

      • תודה  לת
        ליאור | 11/01/2021 07:04