ביטוח מבנה לדירה

  • הפעלת ביטוח דירה לאחר גילוי נזק ישן
    דנייהו | 05/01/2021 10:45

    שלום, הופנתי לפורום זה מדף אחר שבו שאלתי את השאלה, מקווה שזהו המקום המתאים.

    ברשותנו דירה ישנה שמושכרת במרכז. מלפני 3-4 שנים הייתה נזילה שהציפה חלקים בדירה וגרמה נזק לדירה ולדירה מתחת. הפעלנו ביטוח ותיקנו את הנזקים.

    עכשיו, לאחר שהשוכר עזב את הדירה, גילינו שכל העץ בתחתית קבינט המטבח נרקב לחלוטין עקב הנזילה - מעבר לרמה שניתנת לתיקון.

    האם ניתן להפעיל שוב את הביטוח, למרות שכבר הפעלנו אותו על הנזילה הזו בעבר?

    • ביטוח מבנה לדירה
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 05/01/2021 11:37

      דנייהו שלום,

      ניתן וכדאי לפנות בהקדם לחברת הביטוח לגבי הנזק שהתגלה רק כעת (יתכן שמקור הנזק הוא נזילה אחרת / חדשה).

      אם ניהלתם תביעה וחתמתם על שטרי סילוק לגבי הנזילה הקודמת - יתכן שזה יחסום אתכם מלטעון לנזקים נוספים בגין אותה ההצפה.

      בהצלחה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com