רישום זכויות בבית משותף

  • רישום בטאבו
    יקיר | 03/01/2021 13:17

    שלום רב
    הנני מתגורר בקומת קרקע בבניין של 8 קומות .אני
    תחמתי את השטח הסמוך לדירתי בדשא,צמחייה וכו'....מצב זה כבר 30 שנה .האם יש לי חזקה על השטח ורישומה בטאבו???

    • רישום זכויות בבית משותף
      עו"ד אופיר קנפו | 07/01/2021 13:37

      יקיר שלום,

      יש לבדוק את תשריט הבית המשותף ככל שנרשם זה מכבר. ככל שמדובר בתחימת שטחים משותפים בבניין אשר לא הוצמדו לדירתך, אין בכך כדי לקבוע חזקה או רישום זכויות בעלות בשטחים אלו.

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      מגדל H-TOWER רסיטל (קומה19), דרך מנחם בגין156, תל אביב

      טלפון: 03-5732424, פקס: 073-2858255 מייל: ofir@taklaw.co.il