כמה רופאים צריך לעבור עד שמשיגים חוות דעת רפואית?

  • יותר מידי חוות דעת
    רוני | 03/01/2021 11:54

    אני שנתיים עוברת בין רופא לרופא, עו"ד ששכרתי את שירותיו לטפל לי בעניין של רשלנות רפואית, מעביר אותי בין מספרים רופאים כבר קרוב לשנתיים לקבל חוות דעת ממספר רופאים במקרה הספציצי שהיה לי. האם זה מצב תקין? אני חושבת שעברתי משהו כמו 10 רופאים כבר. מרגיש לי שהוא טיפה מורח את הזה. האם מקובל לקבל חוות דעת של כל כך הרבה רופאים?

    • כמה רופאים צריך לעבור עד שמשיגים חוות דעת רפואית?
      עו"ד ורד פרי | 19/01/2021 13:48

      שלום רוני,

      בכל הכבוד, אני חוששת שאת מפרשת לא נכון את מאמציו של עורך-הדין מטעמך. כידוע לך, לא ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית ללא חוות דעת רפואית, ולפעמים מספר חוות דעת בתחומים שונים. יש להעריך כי לו היה נמצא הרופא אשר היה מוכן לערוך חוות דעת שתבסס את טענותיכם כנגד המטפלים הרפואיים הרשלנים, הרי שהוא מזמן היה נותן חוות דעת כזו. כנראה שהמקרה קשה, או גבולי, וכנראה כל הרופאים שעיינו עד עתה בתיק או בדקו אותך - לא חשבו שיש בעיה בטיפול הרפואי שקיבלת. עם זאת - עורך-הדין שלך לא הרים ידיים, ולא ויתר, לא אחרי יעוץ רפואי אחד, וגם לא אחרי שניים, והמשיך להפנות אותך לרופאים כדי למצוא את הרופא שיתמוך בתביעה.
      את צריכה להעריך את מאמציו ואת העובדה שהוא לא ויתר עבורך עד עכשו.

      מקווה שתמצאו את הרופא שיסייע. בהצלחה!

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il