נהיגה מונעת וקורונה

  • נהיגה מונעת - מה עושים בתקופת הסגר
    פזית | 03/01/2021 10:54

    שלום, קיבלתי מכתב שאני צריך להגיע לקורס נהיגה מונעת היום. אבל אי אפשר לתאם כלום מאז הסגר והיום אין מענה. וגם כתוב לי במכתב שאם לא אעבור את הקורס הרישיון לא יחודש. מה עושים ?

    • נהיגה מונעת וקורונה
      יעקבי | 04/01/2021 07:21

      שלום פזית,

      נהגים הנדרשים לבצע קורס נהיגה מונעת או קורסי רענון יקבלו הארכה לביצוע הקורסים

      נהגים הנדרשים לבצע קורס נהיגה מונעת או קורסי רענון יקבלו הארכה לביצוע הקורסים עד ל-1 במרס 2021.

      (עשיתי העתק הדבק מאתר של משרד התחבורה)

      https://www.gov.il/he/departments/news/rejection_license

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע