רישיון לנשק ע"י מי שעושה שימוש בקנאביס רפואי

  • רישיון לקנאביס רפואי
    שחר | 03/01/2021 09:03

    שלום
    אשמח לדעת האם יש חוק / תקנות העוסקות בנשיאת נשק לאדם המשתמש בקנאביס רפואי

    • רישיון לנשק ע"י מי שעושה שימוש בקנאביס רפואי
      עו"ד אמיר מורשתי | 03/01/2021 18:10

      שחר יקר, אני לא מכיר תקנות/ חוק האוסר נשיאת נשק / רישיון לקבלת נשק כלפי מי המשתמש בקנאביס רפואי- יחד עם זאת, חוק כלי יריה מאפשר לפקיד רישוי כל יריה, לדרוש לקבל מידע רפואי ונפשי מהאדם המעוניין לקבל רישיון לנשק ( והוא גם יכול לשלול רישיון אם השתנו הנסיבות ). בהחלט יכול להיות שהסיבה הרפואית בגינה ניתן לו רישיון להשתמש בקנאביס רפואי , תשלול את האפשרות לקבל רישיון נשק. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • רישיון קנאביס למאבטחים
        מאבטחי טיולים | 26/10/2023 14:07

        האם רישיון קנאביס שולל רישיון נשק ארגוני ותעודת מאבטח?