כיסוי ביטוחי

  • חילוץ רכב
    עמוס | 31/12/2020 09:46

    נסעתי לצפון לפני מספר שבועות, ובעליות של תל חי נכנס מקדימה חזיר בר. כתוצאה מהפגיעה האוטו סטה לצד ובמזל הצלחתי לקפוץ לפני שהאוטו ירד ממש מהכביש. היה צורך לבצע חילוץ של הרכב, אבל חברת הביטוח לא הייתה מוכנה להשתתף בחילוץ, אלא רק הייתה מוכנה לשלם על תיקון הרכב. ולא צריך להרחיב כי החילוץ עלה יותר מהתיקון. מה אני אמור לעשות? האם הגיוני כי חברת הביטוח לא מכסה על חילוץ רכב בזמן תאונות דרכים?

    • כיסוי ביטוחי
      עו"ד ערן אלזם | 12/01/2021 10:15

      עמוס שלום,

      צר לי על המקרה אך התשובה נמצאת בפוליסה שרכשת, תוכל להתייעץ עם סוכן הביטוח בעניין זה. ככל והפוליסה לא נרכשה באמצעות סוכן ביטוח - תנסה לעיין בתנאי הפוליסה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com