מקלטו ציבורי של הרשות

  • מקלט ציבורי רשות מקומית
    לני | 30/12/2020 18:48

    הרשות המקומית רשומה כבעלים של תת חלקה בבית משותף. ייעוד תת החלק הינו מקלט ציבורי ושטחה הינו כמו סך שטח של 4 תתי חלקות. בהתאם הרשות נדרשת לחתום על תמא38 תוספות? מי ברשות חותם ? ואיך מתמודדים עם התנגדות רשות? חוץ מהרשות יש לנו חתימות של 2/3 לא כולל הרשות.

    • מקלטו ציבורי של הרשות
      עו"ד אילן הלוי | 05/01/2021 13:43

      לני שלום

      יש ברשות אנשים המוסמכים לחתום. תתחילו ממחלקת נכסים ברשות והם כבר יטפלו בכך.

      אם הם מסרבים לחתום אז יש להתיחס אליהם כמו לכל דייר סרבן ובמידת הצורך להגיש תביעה נגדם.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com