התקנת גגון כביסה בדירה

  • חוסר בגגון תקין במתלה כביסה - כמו שאר הדיירים
    עינת | 29/12/2020 12:52

    אני גרה בבניין משותף, כל טיפת מים שמטפטפת מהכביסה שלי לשכנה מתחתיי, גוררת צעקות וקללות מצידה.
    אבא שלי שם גגון, שלצערי לא אוטם מספיק.
    פניתי לוועד הבית, שטוען שגגון רעוע ותקול, הוא לא קשור לאחזקת הבניין. בעוד לכל הדיירים הקבלן שם גגוון תקין. קופת הוועד לא ריקה, אני משלמת לא מעט כל חודש, בשביל בלתמ"ים כאלו או אחרים, שכן קשורים לכלל הבניין.
    אשמח בפיתרון הסוגיה.

    • התקנת גגון כביסה בדירה
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 05/01/2021 11:25

      עינת שלום

      ככול שהגגון שהתקנת אינו תקין, עליך לדאוג לתקינותו על מנת לסלק את המפגע לשכן.

      ועד הבית אינו צריך להתקין את הגגון במקומך.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com