השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • חסימת גישה לגני ילדים
    אנונימי | 26/12/2020 06:47

    מקווה שכותבת בפורום הנכון. אנחנו מתגוררים בקיבוץ. איננו חברי קיבוץ אך מאחר ואנחנו גרים בשכירות בשטח חיצוני לקיבוץ אך בבעלותו, אנחנו משויכים לגני הקיבוץ.
    הכניסה לקיבוץ היא דרך שערים חשמליים פנימיים שעד עכשיו נפתחו באמצעות חיוג מהנייד (הקיבוץ נתן הרשאה להורים מבחוץ שיוכלו לפתוח את השער וכך היה בשנים האחרונות).
    השבוע, החליטה הנהלה הקיבוץ לבטל הרשאה זו ולהגדיר שהורים המגיעים מבחוץ יוכלו להיכנס דרך שער אחד (הגישה דרך השער השני נחסמה בתחילת השנה).
    בשעות מוגדרות- 6:30-9:30 ו15:30-17:00, תוך התעלמות מוחלטת מהעובדה כי קורה לא אחת שמביאים ילדים באיחור או מגיעים לאסוף מוקדם (הגנים מסתיימים ב16:00).
    שאלתי היא- האם לקיבוץ יש סמכות להגביל ולמנוע ממני גישה למסגרות החינוך של ילדיי במהלך שעות פעילות המסגרות? אם לא, כיצד עלי לנהוג?
    האם מותר להם להגיד לי לחנות מחוץ לקיבוץ וללכת רגלית לגנים?

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 26/12/2020 12:57

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי