מחסן גינה

  • הצבת מחסן גינה - נא להתעלם מהודעתי הקודמת
    אהרון | 23/12/2020 14:31

    שלום,

    מבקש לברר:

    1. האם נדרשים אישורים כלשהם לצורך הצבת מחסן גינה מפלסטיק/מתכת בלובי פתוח שמתחת לבניין המשותף?

    2. שטחו של המחסן אינו מגיע ל-6 מ"ר וגובהו של הגג המשופע של המחסן נמוך מ-2.40 מטר.

    3. הצבת המחסן הינה בחלקו ה"מת" בלובי הפתוח שמתחת לבניין המשותף מימין הכניסה לבניין, השטח בו אני מעוניין להציב את המחסן אינו פונה לרחוב אלא גובל בקיר הבניין הסמוך ובצמוד אליו ואינו מסתיר את הנוף.

    4. במידה והמחסן יוצב שם הוא לא יפריע למעבר דיירי הבניין ולא יוצב מול אחת הדירות בבניין ולא מול חלונות של דירה כלשהי.

    5. בין הכניסה לבניין ולמדרגות העולות לדירות לבין המקום בו מעוניינים להציב את המחסן יישאר שטח פנוי לחלוטין של כ-4 מטירם.

    6. מחסן הגינה לא יחובר למים ו/או לחשמל

    7. האם לרשות המקומית עומדת הזכות להתערב במקרה כזה ו/או לדרוש קבלת אישורים מתאימים להצבת מחסן הגינה בלובי של בניין ולא מחוצה לו.

    • מחסן גינה
      עו"ד ציפי מרגלית | 04/01/2021 15:12

      אהרון שלום,

      אנא ראה תשובתי מטה

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il