תוספת

  • שלום רב. האם יש כאן סיכון בלשון הרע
    גלי | 22/12/2020 04:31

    שלום רב

    מתכוונת לשלוח מייל לעו"ד שערכה צוואה של אימי ז"ל.

    המייל יהיה קשה. יוזכרו בו כל הרשלנות הקשה שלה

    להלן דברים שנודע לי מפי עו"ד צוואות שעליה היה לעשות:

    1. לא הביאה פסיכיאטר שיבדוק מצב קוגנטיבי לפני חתימת הצוואה.

    2. אימי לא ידעה כלל את שווי העזבון. היה לה אלצהיימר

    3. שיקרה בתצהיר ובחקירה. קל להוכיח

    4. השמיצה אותי קשות בתצהיר על רקע נפשי דבר שכלל לא קשור ושקרי

    הכל אמת לאמיתה.

    האם במייל זה אסתכן בלשון הרע

    תודה

    • תוספת
      גלי | 22/12/2020 04:44

      מתכוונת לכתוב שהיא מוכרת בקיבוץ כאדם רע ואני מקווה שתשב בכלא

      * חשוב: עו"ד מס 1 לצוואות (בועז קראוס) טען בפני שהצוואה מאוד מסריחה. במילים אלה

      * אין לה כלל ידע בצוואות. היא עו"ד פלילית

      תודה

    • האם תכתובת פרטית מהווה לשון הרע
      עו"ד אורי שורר | 23/12/2020 10:46

      גלי שלום,

      בתכתובת פרטית בין 2 אנשים כל אחד מהצדדים יכול לומר מה שהוא רוצה על הצד השני מבלי שזה יהווה לשון הרע, ובלבד שאף אדם אחר מלבד 2 הצדדים לא חשוף לתכתובות הללו.

      מכאן, כי את יכולה לכתוב במייל לעו"ד את כל מה שאת רוצה, ובלבד שאף אחד לא יכותב למייל ושהמייל יישלח לכתובת הפרטית של עורכת הדין.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • תודה עו"ד שורר. ברשותך כמה שאלות. חשוב מאוד:
        גלי | 23/12/2020 21:50

        1. איך אדע אם מישהו נוסף ראה את המייל שלי

        2. בכל מקרה הכל אמת כפי שציינתי. כתוב בתצהיר ובפרוטוקול החקירה. בעצם אין לי ממה לחשוש, לא?

        3. ואיך היא בכלל מעיזה לכתוב על מצבי הנפשי. מה זה קשור לעריכת צוואה

        4. בנוסף נודע לי מעו"ד שאסור לעו"ד להכפיש אדם על רקע נפשי. היא המציאה הכל

        5. הפסדתי בגללה כ-3 מיליון ש והפכתי מוכרת ברווחה. נשארתי בלי חסכונות ופנסיה

        6. אכתוב לה שאעשה הכל כדי שישללו לה את הרשיון ושתשב בכלא (אני יודעת שכלום מזה לא יקרה. רק להפחיד אותה)

        • מענה
          עו"ד אורי שורר | 23/12/2020 22:15

          שליחת המייל לכתובת המייל הפרטית של עורכת הדין מבלי לכתב אף גורם נוסף מספיקה. אם עורכת הדין תראה את המייל למישהו אחר זו כבר בעיה שלה ולא חושף אותך לתביעה בגין לשון הרע.

          בברכה,

          אורי שורר, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
          טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

          • מאוד מודה לך. ועוד שאלה קטנה. אין לי את מי לשאול
            גלי | 30/12/2020 00:07

            לאחר המייל אני מתכוונת להגיש תלונה ללשכת עורכי הדין. מה הסיכוי שהתלונה תתקבל

            לדעתי עשתה דבר חמור מאוד. גם חברה טובה של נהנית עיקרית בצוואה (נכדה. אני הבת) וזה ככ ברור שאמרו לה מה לכתוב

            הבנתי שעדות של עורכת צוואה מאוד חשובה (עו"ד בועז קראוס קרא את הצוואה ורק את החקירה שלה מתוך תיק עב כרס)

            הרבה תודה לך