"אני כותבת שירים, כיצד אוכל לשמור על זכויות היוצרים שלי?"

  • איך אני דואגת מהבסיס שלא יעתיקו ממני זכויות יוצרים
    ד | 17/12/2020 14:31

    שלום יש לי הרבה שירים שאני כותבת.
    מה עליי לעשות על מנת שאני אוגדר כבעלת זכויות יוצרים עליהם.

    שנית, האם ניתן לכתוב עליהם גם בכתב יד וזה כביל משפטית את הדבר הבא:(c) כל הזכויות שמורות ל...

    • "אני כותבת שירים, כיצד אוכל לשמור על זכויות היוצרים שלי?"
      עו"ד גיא קדם | 19/12/2020 14:53

      שלום רב,

      ניתן לציין שהזכויות שמורות ואת שם היוצר, אבל אי ציון, לא אומר שאין זכויות יוצרים.

      בנסיבות מסויימות ניתן לבצע הפקדה של היצירה טרם פרסומה, כדי שתהיה לך הוכחה לכך שהיצירה היתה שלך לפני שפורסמה.

      בברכה,

      גיא קדם, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בר כוכבא 23, V TOWER, ק' 12, בני ברק
      טלפון: 03-6515778; מייל: guy.kedem.law@gmail.com