תשלום דמי תיווך

  • הסכם תווך
    ירדן | 17/12/2020 12:16

    אני אמור לחתום על הסכם קניית דירה וצריך לשלם בחתימה דמי תיווך למתווך, כפי שרשום בהסכם תווך. האם למרות החתום אני יכול להתנות את התשלום למתווך ולדחותו עד לאחר רישום הערת אזהרה לטובתי בימים הקרובים, כדי להיות בטוח שהערה נרשמת?

    • תשלום דמי תיווך
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/12/2020 23:29

      היי ירדן

      אין קשר בין רישום הערת אזהרה לתשלום דמי תיווך.

      עליך לשלם דמי תיווך לפי הסכם ביניכם וכפוף לכך שהמתווך היה "הגורם היעיל".

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com