עבודות תמא שלא צוינו בהסכם שכירות

  • הפרת חוזה הרעת תנאים
    לורן אופוקו | 15/12/2020 17:52

    שלום. נכנסתי לדירה שכורה לחוזה של שנה. לאחר חודשיים שאני בדירה החלו 2 בניינים סמוכים וצמודים בעבודות טמא. לדבריי המשכיר הוא לא ידע על העבודות, ביקשתי ממנו לצאת מהדירה בהתרעה של חודש מראש מאחר והתנאים הם לא כפי שנכנסתי ובחוזה לא מצויין שום מידע על עבודות בנייה עתידיות . המשכיר ( בעל הדירה ) לא מוכן ומאיים עלי בהליכים משפטיים. מה אפשר לעשות?

    • עבודות תמא שלא צוינו בהסכם שכירות
      עו"ד צבי מונדשיין | 16/12/2020 12:03

      שלום,

      אם התנאים אינם כפי שהוסכמו עליהם, אזי לכאורה את רשאית לבטלו.

      קשה להאמין שהשכיר לא ידע, מדובר בהליכים שאורכים זמן,

      יש פרסומים, שלטים ועוד.

      כנראה הוא לא רצה להרתיע אותך.

      עקרונית, אם יש סעיף שאתם רשאים לבטל את ההסכם בהודעה מראש,

      הרי שאת רשאית לבטלו בהודעה של 60 יום מראש.

      כמובן שתלוי בהסכם עצמו שאינו לפניי.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com