חברה שנכנסה לחדלות פירעון, מה עושים?

  • חברת מטבחים פשטה את הרגל
    אילנה | 14/12/2020 19:04

    קנינו דירה מקבלן, הזמנו מטבח מהחברה איתה עובד הקבלן וכעת נודע לנו שחברת המטבחים פשטה את הרגל. שילמנו כבר 20% מקדמה (תשלום אחד לפני חודש ותשלום נוסף שבוע שעבר). האם יש דרך לקבל את הכסף בחזרה?

    • חברה שנכנסה לחדלות פירעון, מה עושים?
      עו"ד קובי צאיג | 23/12/2020 16:05

      שלום רב!

      הצטערתי לשמוע על מה שקרה לכם. ככל שהחברה נכנסה להליך של חדלות פירעון של תאגיד, יש לפנות להוגיש תביעת חוב כנגד החברה, הכסף שיצטבר בקופת בית המשפט שידון בחדלות הפירעון של החברה יחולק באופן פורפוציונאלי בין הנושים, למעט במקרים בהם יש לחברה נושים המוגדרים על פי חוק נושים בדין קדימה ואז יכול להיות מצב שכל הכסף שיצטבר יגיע לנושים בדין קדימהץ

      בהצלחה

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com