בניית ממ"ד בתמ"א 38/1

  • ממד
    רועי | 13/12/2020 19:49

    במסגרת תמא חיזוק כל הדיירים רוצים שהממד יהיה חדר ישן שחוזק ויבנה כממ"ד מלמטה ביסודות ועד למעלה. והתוספת תהיה חדר רגיל. האם יש היתכנות?

    • בניית ממ"ד בתמ"א 38/1
      עו"ד אריה בדנר | 13/12/2020 21:31

      רועי שלום,

      הממ"ד, מעצם טיבו וטבעו, נבנה מיסודות הבניין כלפי מעלה, כמובן בהתאם להוראות התקן, ומשמש את הדירות הקיימות ואת הדירות החדשות (דירות היזם). לפיכך, מעצם טיבם וטבעם של דברים, חדר קיים לא יכול להפוך לממ"ד והוא נבנה כתוספת, שתשמש כאמור הן את הדירות הקיימות והן את הדירות החדשות.

      בהצלחה בפרויקט,

      בברכה,

      אריה בדנר, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מגדל ב.ס.ר. 3, מצדה 9, בני ברק
      טלפון: 03-6120890 ; מייל: Arie@Badner.co.il