רכישת מדפסת

  • אי כיבוד הצעת מחיר
    ישראל | 13/12/2020 17:15

    שלום רב,

    פניתי לחנות וקיבלתי הצעת מחיר בכתב לרכישת מדפסת. בהצעה היה נקוב מחיר שכולל שנת אחריות אחת, והערה שקיימת אפשרות להרחיבה לשלוש שנים תמורת 500 ש"ח. בתנאי ההזמנה צוין כי ההובלה וההתקנה הן ללא תוספת תשלום. לאחר הרכישה וההתקנה גיליתי שהמוכר גבה  ממני את עלות הרחבת האחריות לשלוש שנים. כשביקשתי החזר נתקלתי בסירוב. מאחר שעמדתי על דעתי המוכר הסכים להחזיר לי 200 ש"ח תמורת ביטול האחריות המורחבת, אך סירב להשיב את 300 ש"ח הנותרים בתואנה שהסכום מכסה את עלות ההתקנה במשרדי. לא הועילו טענותיי שבהצעת המחיר נכתב שההתקנה בחינם. ברור שאת התשלום העודף אתבע בתביעה קטנה, שאלתי היא אם המעשה נכלל תחת קטגוריה של עשיית עושר ולא במשפט, ומהו סכום סביר לתבוע בגין ההונאה. תודה רבה.

    • רכישת מדפסת
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 23/12/2020 19:25

      שלום רב, זהו לא הפורום המתאים. שאלתך בתחום החוזים/ הגנת הצרכן. בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il