הוטרינר סירב לטפל בכלב

  • ווטרינר סירב לטפל בכלב
    אמיר | 12/12/2020 20:16

    שבוע טוב

    לפני כ-3 שבועות לקחתי את 2 הכלבים שלי לווטרינר בפתח תקווה. הביקור היה ביום שבת ושילמתי מחיר גבוה יותר לא בגלל שהיה מדובר במקרה חירום אלא בלית ברירה מכיוון שאין לי יום אחר שאני פנוי בו.

    לאחר שבועיים הגעתי שוב ביום שבת לביקורת, הכלבים נבדקו וקיבלו טיפול רפואי נוסף למשך 7 ימים.
    ביום שבת (היום) הגעתי שוב לביקורת אך לפתע הווטרינר החליט שביום שבת עושים רק בדיקות חירום.
    אציין שמדובר ב-3 ווטרינרים שונים שעובדים באותו בית החולים.
    לאחר שהתקשרתי ביום שישי בערב לפקידה של  הווטרינר אמרו לי להגיע בשבת אך אצטרך להמתין.

    הגעתי ביום שבת והמתנתי כחצי שעה. כאשר הווטרינר ראה שמדובר בדלקת אוזניים הוא החליט שלא לטפל בכלבים אלא אם כן אשלם 160 ש''ח על 2 הכלבים.
    בזבזתי זמן ביום שבת והמקרה הזה הכעיס אותי מאוד.
    אני רוצה לתבוע אותו שיחזיר את הכסף וגם על בזבוז הזמן ועגמת נפש שנגרמה לי.

    אשמח אם תוכלו להכווין אותי או לתת עצות איזה טענות אני יכול להציג על מנת למקסם את סכום התביעה (למרות שבטח מדובר בסכום קטן).קישור

    https://m.facebook.com/groups/Pishpeshuk.Pets/permalink/3744813942206954/

    • הוטרינר סירב לטפל בכלב
      ליאור חאיק, עו"ד | 13/12/2020 11:19

      היי

      אני מתקשה לראות כאן עילת תביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com