תיקון רישום בעלי מניות

  • רישום בעלי מניות בחברה
    דניאל | 10/12/2020 00:04

    חברה פרטית נוסדה בשנת 1961. ברשם החברות רשומים שמות מנהלים אך אין רישום על בעלי המניות שהינם אחרים. כיצד ניתן לתקן ברשם החברות את זהות בעלי המניות ?

    • תיקון רישום בעלי מניות
      עו"ד משה כאהן | 10/12/2020 12:19

      דרך אחת שכדאי לנסות הינה להגיש דוח שנתי מעודכן ובו פרטי בעלי המניות הנכונים. ככל שלא ניתן לפתור את הבעייה בדרך זו, יש לפנות בעניין ישירות לרשם החברות.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il

      • רישום בעלי מניות בחברה
        דניאל | 10/12/2020 13:44

        עוד כהאן תודה על תשובתך. האם תוכל להבהיר האם בהיעדר רישום על בעלי מניות, האם הגשת בקשה כזו לרשם הינה תהליך פרוצדוראלי בו החוק מחייב את הרשם לבצע הרישום ?

        • תיקון רישום בעלי מניות
          עו"ד משה כאהן | 10/12/2020 15:13

          המצב בו אין כלל רישום של בעלי מניות, אפילו לא מי שהקים/מו את החברה, אינו מצב שכיח.

          נא פנה לרשם החברות.

          בברכה,

          משה כאהן, עו"ד
          מנהל פורום דיני חברות

          שד' שאול המלך 35, ת"א
          טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il