אישור מיסים לרישום בטאבו

  • אישור לטאבו מס
    רעיה | 08/12/2020 21:32

    האם אחרי ששולם שובר למיסוי מקרקעין ניתן לקבל אישור לטאבו בו רשום שאין יתרה לתשלום. במקום לקבל את השובר החתום?

    • אישור מיסים לרישום בטאבו
      עו"ד חיה אביסרור שמעוני | 14/12/2020 11:26

      שלום רב,

      האישור החתום הוא למעשה שובר תשלום המוכיח את ביצוע התשלום

      ככל שבעסקה אין תנאים מתלים, בהחלט ניתן לבקש אישור מיסים לרישום העסקה בטאבו- יש לפנות למיסוי מקרקעין או לבקשו מעו"ד שמייצג בעסקה.

      בברכה,

      חיה אביסרור שמעוני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני מיסים

      מרכז עזריאלי (המגדל המרובע), קומה 26, תל אביב.
      טלפון: 03-5076666 ; מייל: haya@hastax.co.il