הוצאת תמצית רישום של אב שנפטר

  • תמצית רישום מורחבת לאבי שנפטר
    יעל | 08/12/2020 15:23

    שלום
    צריכה להוציא תמצית רישום מורחבת לאבי שנפטר. אין לו צוואה או כל אסמכתא משפטית אחרת.

    מה הפרוצדורה להוצאת התמצית בצו בית משפט? אינני מעוניינת לקחת עו"ד לשם כך
    בברכה
     יעל

    • הוצאת תמצית רישום של אב שנפטר
      עו"ד מיקי חשמונאי | 19/12/2020 21:26

      יעל שלום,

      אם אין בידיך גם צו ירושה, עליך להגיש בקשה לביהמ"ש להורות למשרד הפנים (שיירשם כמשיב לבקשה) להמציא לך את תמצית הרישום.

      אם בידיך צו ירושה, להבנתי משרד הפנים אמור לתת לך את המסמך המבוקש, ללא צו שיפוטי.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il