מימון טיפול רפואי

  • נטל ההוכחות
    יגאל | 07/12/2020 14:36

    שלום רב, אני זקוק לניתוח בחו"ל עקב פגיעה בעבודתי. טענת ביהמ"ש שלכאורה אין לממן ניתוח מפני שלא בדקתי את מימון ע"י קופ"ח. (ד"א לא בדקתי גם את מימון ע"י משפחת רוטשילד). בכל זאת, לא היו בכתבי הגנה של הנתבעים טענות שלא נבדקה סוגיה של מימון ע"י קופ"ח.

    על מי נטל ההוכחה שמלבד המימון ע"י הנתבעים אין/או יש גורם אחר שיכול לממן את הניתוח? תודה

    • מימון טיפול רפואי
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 13/12/2020 15:25

      שלום רב,

      בישראל קיים חוק ביטוח בריאות ממלכתי ועפ"י הפסיקה עליך לפנות לקופ"ח לקבל את הטיפול הרפואי המתאים.

      מאחר ומדובר בפגיעה בעבודה, אם קופ"ח לא מוכנה לממן את הטיפול, ניתן לפנות בהשגה למל"ל.

      בכל מקרה, אתה התובע ועלייך הנטל להוכיח מי נושא בטיפול ומי לאו ולמה.

      בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il