תיק מוצגים בערעור לביהמ"ש המחוזי

  • ערעור במחוזי
    חסוי | 06/12/2020 08:36

    שלום.
    אני נימצא בערעור במחוזי ליפני דיון שני.
    אותו מחוזי בפסק דין בערעור על מזונות הסתמך על מאמר ועשה מיספר טעויות שחשיפתם יכולה להיות לי לעזר במזונות.
    1. האם מותר לי לצרף את המאמר לתיק מוצגים?ובעיקרי טיעון להסביר את הטעויות?
    2.האם מותר לי לצרף לתיק מוצגים מיסמך של בעל המאמר שמופנה אליי?
    3.מה אסור ומה מותר לצרף לתיק מוצגים?
    תודה מראש.

    • תיק מוצגים בערעור לביהמ"ש המחוזי
      עו"ד מיקי חשמונאי | 19/12/2020 21:04

      שלום רב,

      ניתן לצרף לתיק המוצגים, כל מסמך רלוונטי, עליו מסתמך הערעור.

      לא ניתן להתייחס למסמכים הספציפיים שאתה מציין, בלי לעיין בהם ובכתב הערעור.
      אם אינך מיוצג ע"י עו"ד מטעמך, הייתי ממליצה לך לקבל ייעוץ משפטי בעניין זה ובכלל ההליך.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il