טוען לאכיפה בררנית ומעוניין במידע אודות דוחות

  • גילוי מסמכים
    מור | 03/12/2020 20:19

    שלום
    יש לי משפט הוכחות על דו״ח חנייה שקיבלתי מהפקח העירוני. לאור העובדה שאני יחיד שקיבל דו״ח אני מעוניין להגיע למשפט ההוכחות עם איזשהו מסמך שבו אני יוכל להראות לשופט שאף אחד נוסף לא קיבל שם דו״ח ורק אני קיבלתי. למי עליי לפנות בשביל לבקש גילוי מסמכים כאלו? לעירייה? לבית המשפט? ומה עליי לרשום בבקשה בשביל שיבינו מה אני רוצה? והאם הם מחוייבים לתת לי מסמך כזה ותוך כמה זמן?

    • טוען לאכיפה בררנית ומעוניין במידע אודות דוחות
      עו"ד דורון ויגלר | 06/12/2020 13:32

      שלום רב,
      1- ביכולתך לפנות לעירייה בבקשה עפ״י חוק חופש המידע ולקבל פרטים הבקשה כרוכה באגרה ע״ס 20 ש״ח.

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com