הפסקת הסדרי השהות עם הילד

  • שינוי הסדרי שהיה
    משה | 30/11/2020 09:31

    שלום

    אני גרוש יש לי שני ילדים מהנישואים הקודמים ועוד ילד מנישואים חדשים

    בזמן השהות של הילדים אצלי, הילד מהנישואים הקודמים בעל הפרעת התנהגות מאובחנת, מלמד את הילד מהנישואים הנוכחיים התנהגויות כמו להרביץ, לבכות ולצעוק. הילד התחיל להרביץ בגן לבכות ולצעוק גם כן. הוא גם מדבר על אחיו במילים פוגעניות

    לצערי הוא מהווה השפעה שלילית על אחיו ולכן אני מעוניין שיפסיק להגיע אלי עד שהתנהגותו תשתנה.

    מה גם שהאמא אינה מעוניינת לקחת אותו לטיפול ולא לקבל הדרכת הורים באיך לשנות את התנהגותו.

    אני מעוניין להגיש בקשה דחופה לבית המשפט בכדי למנוע את זמני השהות בביתי, אני מעוניין להיפגש איתו מחוץ לבית ולא ליד אחיו

    אני לא מעוניין בעו"ד , אני רוצה להגיש בעצמי את התביעה\בקשה

    השאלה שלי אם צריך ללכת קודם לישוב סכסוך או להגיש בקשה דחופה, איך בדיוק להגיש את זה תחת איזה סעיף איך לקרוא לזה?

    העניין דחוף הוא לא יכול לבוא יותר מעכשיו ולא ניתן לחכות!

    תודה

    • הפסקת הסדרי השהות עם הילד
      עו"ד מיקי חשמונאי | 02/12/2020 21:26

      משה שלום,

      אם חלפה מעל זה מאז הסתיימו הליכים משפטיים בינך לבין אמו של הילד, עליך להגיש בקשה לישוב סכסוך.
      לדעתי, עקב מהות הקושי עליו את המדבר, הדרך הנכונה לנסות להסדיר את הדברים היא באמצעות העובדות הסוציאליות של יחידת הסיוע ולכן, אם אינך יכול להגיש בקשה לישוב סכסוך, לפי הליך המהו"ת (אם לא חלפה שנה), בקשה להגיש בקשה לישוב סכסוך, במתכונת הישנה, כדי להגיע ליחידת הסיוע בכל מקרה.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il