הצמדת רכוש משותף ושוויו במעבר להליך תמ"א 38

  • רשומים לי בטאבו 2 מ"ר ברכוש המשותף
    טינו | 02/12/2020 17:46

    הבניין עומד לתמ"א 2 . ויש לי רישום של 2 מ"ר ברכוש המשותף מעבר לשטח הדירה שלי בטאבו.

    מה אוכל לדרוש בתמורה עבור 2 מ"ר  אלו?. נראה לי ש שני מטר אלו הם במושע . אבל הם רשומים לזכותי בטאבו .

    תודה רבה למענה שלכם

    • הצמדת רכוש משותף ושוויו במעבר להליך תמ"א 38
      עו"ד יוחנן דוניץ | 08/12/2020 10:45

      טינו שלום רב,

      לכל דירה בבניין מוצמד חלק מהרכוש המשותף, לכן לצערי ניתן אמנם לדרוש פרמיה מסוימת על התוספת, אך לא נראה לי שאיזשהו יזם יסכים לשלם כלל על 2 מ"ר מוצמדים ברכוש המשותף.

      צר לי.

      בברכה,

      יוחנן דוניץ, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      התדהר 16, רעננה
      טלפון:09-7995599  ; מייל: Yohanan@ddlaw.net