המשך

  • האם לפנות למועצה
    שרה | 01/12/2020 18:49

    בתאריך 5 לפברואר בצעתי עיסקה של 2500 שח לחבילת טיפול להסרת שיער. הטיפול הראשון נקבע ל 29 למרץ. ירדו 2 תשלומים .בגלל הקורונה לא התבצע למרות שהשארתי הודעות לא חזרו אלי לא במייל לא בטלפון הודעתי לחברת האשראי שלא להמשיך לחייב אותי כיוון שלא עונים ושלא קיבלתי התמורה. חברת האשראי החזירה לי תשלום אחד זיכתה אותי בשאר.

    ב 21 למאי חזרו אלי מהחברה וחידשתי את העיסקה. גבו ממני 2100 שח ב 4 תשלומים.. באוגוסט התבצע טיפול ולפני שבוע כשנקבע טיפול שני (כל הכסף כבר שולם) הודיעו לי שלא יכולים לבצע הטיפול כיוון ש"יש חוב של 189 שח שנגרם עקב חברת האשראי בשל הכחשת עיסקה"... הייתי המומה כי לא נאמר לי דבר על כך (שיחות מוקלטות) כשעשיתי החידוש.

    לאחר שהגענו לדין ודברים ועקב איומם שלא יבצעו הטיפול במועד שנקבע שילמתי את הסכום שדרשו וביקשתי שישלחו לי העתק של דרישת חברת האשראי. (מיותר לציין שחברת האשראי אמרה לי שלא גבו כלום) .

    (כשהגעתי לטיפול לאחר כ עשר דקות שהתחלו הגיעה הפקידה ואמרה שעקב טעות שהחשבון חסום היא נאלצת להוציא אותי באמצע והתנצלה על כך שהיא לא רואה שהמתאמת שחררה החשבון... למרות ששילמתי. היא אמרה שהיא "תתן לה על הראש".. והתנצלה על עוגמת הנפש. והבטיחה שבשבוע הבא יכניסו אותי .)

    לאחר מספר ימים התקשרו התנצלו ביקשתי פיצוי על עוגמת הנפש.. אמרו שיבדקו..

    בשיחות הם שינו גרסאות ולא נתנו לי לדבר עם מי שאחראי וטענו שאני משלמת כי "העסקתי חמישה אנשים שיטפלו ב"חוב"?.. וחזרו בהם מהאימרה שחברת האשראי דרשה התשלום ואמרו שהם דורשים...

    הבנתי מיד שהונו אותי והמציאו משהו רק לאחר שקיבלו כל הכסף

    שאלתי היא האם לפנות למועצה לצרכנות או מה מציעים

    תודה

    • המשך
      שרה | 02/12/2020 07:10

       תוספת מאתמול:  הגירסה שונתה ואמרו שזה עמלה שהבנק גובה מהם...? נראה לי מוזר שכמעט שמונה אחוז שלכאורה גבו מהם אני צריכה לשלם,  שום מסמך לא ניתן לי. אתמול כשביקשתי לראות החוזה שעליו חתומה נתנו לי  העתק ממסמך שהם חתמו עליו בשמם במאי 2020 כשעשיתי העיסקה בטלפון  (ושלא נאמר לי דבר בעניין)ראיתי שכתוב שבגין ביטול עיסקה ששולמה באשראי הלקוח יחוייב בדמי הקמה\ביטול\סליקה בגובה 2.5 מסכום הביטול. אז 2100   כפול 2.5 לא יוצא 189 שח...

    • טיפול להסרת שיער
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/12/2020 10:26

      היי שרה

      עומדת לך עילת תביעה לפי חוק איסור לשון הרע. בעיני מקרה מתאים לתביעה קטנה.

      את יכולה לפנות למועצה לצרכנות - למען האמת אינני יודע איזה שירות הם מציעים לאזרחים הפונים אליהם  -  או להגיש תביעה קטנה לבד או באמצעות עו"ד שינסח עבורך תביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • חוק
        שרה | 04/12/2020 12:43

        על מה לשון הרע? מצאתי הקלטה גם  ממאי שבה הם במפורש אומרים שלא ידרשו כל עמלה בגין חידוש העיסקה. איזה סעיף הם מפירים?