האם הכונס יכול לדרוש כספי פיצויים במסגרת ההליך?

  • הכונס רוצה את הפיצויים לאחר ששילמתי
    עדי | 01/12/2020 13:59

    שלום רב.לאחר ששילמתי את כל תוכנית הפירעון במלואה ולפי הפסק דין,הכונסת איננה מוכנה לחתום על הפטר ומבקשת פיצויים בסך 20000 ש"ח ממקום העבודה שעבדתי מזמן.

    האם זה נורמלי?תקני?

    איך אפשר לבקש עוד כסף אחרי החלטת בית המשפט?

    זה סכום שידעו עליו ולא הסתרתי אותו.אשמח לתשובה או פסיקה בנושא

    • האם הכונס יכול לדרוש כספי פיצויים במסגרת ההליך?
      עו"ד נילי רובינוב | 07/12/2020 22:07

      שלום וברכה, בסמכותו של הכונס או בעל התפקיד לדרוש כל כסף שמגיע לך במהלך ההליך. ככל ודיווחת על הכספים הללו יש לבחון את התייחסות המנהל המיוחד לכך בדוח מטעמו ואז ניתן יהיה ליתן מענה מדוייק.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com