הגשת ראייה נוספת לאחר סיום שלב ההוכחות

  • הגשה ראיה/ות לאחר סיום דיון הוכחות
    רונית | 01/12/2020 06:31

    האם מותר לצד השני בהליך, להכניס ראיות לאחר זמן רב שהסתיים דיון ההוכחות, וטרם פסה"ד שלקח שנה עד שניתן?!

    למי יש להגיש תלונה? האם זה מבטל את פסה"ד?

    • הגשת ראייה נוספת לאחר סיום שלב ההוכחות
      עו"ד שי בייזר | 01/12/2020 11:53

      שלום רב,

      יש להגיש בקשה להגשת הראייה החדשה ולהסביר מדוע הבקשה לא הוגשה במועד.

      צריך נימוק טוב כדי שבית משפט יעתר לבקשה שכזו. אם בית משפט מקבל בקשה שכזו בד"כ הוא מאפשר לצד השני להתייחס לראייה (לתת הסבר, לחקור ביחס אליה, להגיש ראיות סותרות וכו')

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il