סמכות שיפוטי מודיעין עילית

  • סמכות מקומית
    אבי | 29/11/2020 17:00

    שלום רב,

    עובד שעבד באיזור מודיעין עילית לאיזה בית דין לעבודה יש להגיש תביעה? מודיעין זה לבת ים אבל מודיעין עילית לא ברור היכן.

    למען הסר ספק בשביל לא להיכנס לפינות משפטיות, לאן משויכת מודיעין עילית לצורך בית דין לעבודה בלבד האם בת ים או האם ירושלים.

    אשמח לעזרה.

    • סמכות שיפוטי מודיעין עילית
      עו"ד שי בייזר | 01/12/2020 12:02

      שלום רב,

      מודיעין עילית, הנמצאת מחוץ לתחומי הקו הירוק, אינה תחת התחולה הטריטוריאלית של חוק בתי המשפט., לכן  ניתן להגיש את התביעה כברירת מחדל לבית הדין האזורי לעבודה בירושלים.

      ייתכן שניתן להגיש בבית דין אחר, יש לפנות למזכירות בית הדין הרלבנטי על מנת לבדוק.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il