לא החמרה

  • מהירות מופרזת על כביש בין עירוני באילת
    עידו | 29/11/2020 09:24

    שלום, היום נסעתי בקטע שין עירוני בדרך לאילת ועברתי על המהירות המותרת ב39 קמש וקיבלתי דוח של 750 שקל ועוד 8 נקודות, רציתי לבדוק האם זה ההחמרה של הדוח שמגיעה לי מרות שאני נהג חדש. וגם אם כן מתי מתאפסות לי הנקודות

    • לא החמרה
      אבי | 29/11/2020 15:42

      זה הקנס שניתן לכל נהג בלי קשר.

      הנקודות, פג תוקפן שנתיים מיום העבירה

    • עבירת מהירות המיוחסת לנהג חדש
      עו"ד דורון ויגלר | 29/11/2020 20:14

      שלום לשואל,

      1- מפנה את תשומת לבך שכל הרשעה לנהג חדש בעבירת מהירות תגרור סטטוס נהג חדש לעוד שנתיים ימים וכן דרישה לביצוע מבחן עיוני.

      2- מומלץ לשקול עזרה משפטית.

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com

    • מהירות מופרזת
      יעקבי | 01/12/2020 12:49

      שלום עידו,

      ישנן ארבע קטגוריות של חריגה מהמהירות המופרזת ולפיהן חלה הענישה.

      חריגה מ-26 עד 40 קמ"ש מעל המהירות המותרת היא בקטגורית חומרה שניה והעונש: קנס 750 וחיוב ב-8 נקודות. כך לגבי כל נהג.

      משרד הרישוי מוסיף "ענישה" נוספת לנהג חדש.

      תוקף הנקודות שנתיים מיום העבירה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.