עבירת מהירות לנהגת חדשה

  • נהגת חדשה - קבלת דו"ח
    טליה | 29/11/2020 09:19

    קיבלתי דוח מהירות על נסיעה בכביש עירוני על חריגה של כ40 קמש מעל המותר, בכניסה לפסגת זאב (ירושלים). הדוח הוא על סך 1500₪ ו10 נקודות.  רציתי לשאול האם זה מוצדק? מה אני יכולה לעשות בנידון? האם יש דרך להקל על הכנס?

    • עבירת מהירות לנהגת חדשה
      עו"ד דורון ויגלר | 29/11/2020 20:18

      טליה שלום,

      1- מה כוונתך האם זה מוצדק? זה החוק!!!

      2- הייתי ממליץ לך לשקול עזרה מקצועית כי המשמעות של נהג חדש המורשע בעבירה זו היא עוד שנתיים סטטוס נהג חדש ודרישה למבחן עיוני.

      3- לא יועיל במהות לכאורה הקלה "בכיס" אבל הכבדה בכל השאר(גם צריך סיבה מהותית כדי לסטות מצו הקנסות)

      בברכה,

      עו"ד דורון ויגלר
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל': 052-2501035 ; מייל: wiegler.law@gmail.com