חופשי יומי וקנס

  • חופשי יומי
    ישראל | 26/11/2020 15:01

    רכשתי חופשי יומי בירושלים, נסעתי לכותל ובחזור האוטובוס היה מפוצץ בנוסעים כך שלא תיקפתי אצל הנהג.

    פקח שעלה לאוטובוס קנס אותי במאה שקלים על נסיעה ללא תשלום.

    האם נהג כשורה כיצד מעררים? (אציין שכבר שילמתי [אין לי חשק לשכוח ולצבור ריביות..] ואני רוצה בחזרה את כספי),

    • חופשי יומי וקנס
      יעקבי | 26/11/2020 20:07

      שלום ישראל,

      הנושא לא שייך לדיני תעבורה. ממליץ לפנות לפורום צרכנות המקביל.