לא.

  • קובץ מצורף האם כתב לא ברור זה עילה לביטול הדוח
    אני רק שאלה | 24/11/2020 18:58

    שלום רב, האם כתב לא ברור בתוכן המקרה של הדו"ח זה סיבה לבטל את הדו"ח? מצורף הדו"ח. מדובר בשוטרת צעירה מאוד אשר עצרה אותי על נהיגה לא בטוחה וטענה שנהגתי עם יד אחת. (היא לא הייתה אפילו קרובה אלי) לקח לה גם מעל 15 דק לכתוב את הדו"ח בזמן שהיא מתקשרת לשאול שאלות ומנסה להבין איך למלא דוח מהספר שלהם.

    • לא.
      אבי | 25/11/2020 07:09

      אתה יכול לבקש את צילום הנייר המקורי עליו נכתב הדוח.

      באדיבות מחלקת הלוגיסטיקה של מ"י שי בדוחות נייר העתקה כימי מחורבן.

      בקשר לשאר, מותר לשוטר לעכב אותך עד 20 דקות. מעבר לזה חייב להודיע לך כי אתה מעוכב לצורך מסירת מסמכים, למלא דוןח עיכוב ועוד כמה דברים.

      שאלה שאלות? כל הכבוד לה שבקשה סיוע היכן שלא הרגישה בטוחה.

      שתי אפשרויות:

      האחת - אם תרמה להישפט, התביעה תהייה חייבת להציג בפניך את הדוח המרוקי ואתה בהחלט מוזמן להעלות אותו לכאן כשי שייבדק על ידי חוכמת ההמונים.

      האחרת - להבין שאף אחד לא מחפש אותך אישית ולשלם

      מאחל לחייל הצלחה בהמשך דרכו...

    • נהיגה בלא זהירות
      יעקבי | 30/11/2020 13:06

      שלום,

      אכן הכתב ואיכות ההעתק מקשים על פענוח הכתוב.

      ואלה הנסיבות (פענוח חלקי):

      במהלך סיור שגרתי כאשר

      אני נוסעת על רחוב ... מכיוון מזרח למערב ...

      ... ... אשר נוסע על רחוב ... ...

      מזרח למערב כאשר הבחנתי כי אינו אוחז בשתי ידיו

      בכידון האופנוע. ... לא עשה פעולה אחת ...

      לפי כללי התנועה או לצורך הפעלה ... של האופנוע.

      ... קשר עין רצוף עד שהאופנוע נעצר. הבחנתי היטב

      כי הוא רוכב בזמן נסיעה עם יד אחת ומהווה סכנה למשתמשי

      הדרך הוסבר מהות העבירה ... ...

      תגובת הנהג: נהגתי בצורה בטוחה.