תאונה שלא דווחה מופיעה בכל זאת בדו"ח - מדוע?

  • דיווח במאגר
    אבי | 24/11/2020 15:18

    רוכב אופנוע שנפגע בתאונת פגע וברח ,לא תבענו את הביטוח  כי עשינו ביטוח עם השתתפות עצמית ויעצו לנו שלא נקבל דברואין על מה לתבוע  .אך בדיווח של הפול שנשלח לאחרונה נרשמה תביעה ,הכיצד ?
    מאחר וזו היתה תאונה בדרך לעבודה הגשנו תביעה לביטוח לאומי על תאונת עבודה .האם ביטוח לאומי מדווח ? אשמח לתשובתכם

    • תאונה שלא דווחה מופיעה בכל זאת בדו"ח - מדוע?
      עו"ד ערן אלזם | 02/12/2020 10:04

      אבי שלום,

      ללא המסמכים לא אוכל להשיב תשובה מלאה, אך הביטוח הלאומי בהחלט מגיש תביעה

      בגין התשלומים ששילם לנפגע כנגד חברת הביטוח של הקטנוע (למעט במקרים שהקטנוע היה של המעסיק או שמדובר בקטנוע שעליו רכב בעל עסק עצמאי).

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com