קבלה ללימודי משפטים

  • לימודי משפטים
    אלי | 22/11/2020 10:02

    אני שואף בעתיד ללמוד משפטים ויש מספר שאלות שאני רוצה לשאול לגבי זה : האם בשביל ללמוד משפטים צריך ידע כללי בתחום ? איזה סוג שאלות שואלים בראיון קבלה ללימודים? יש לי גמגום קל ( אני כבר טופלתי אצל קלינאית קשורת ) האם העניין הזה יכול להוות בעיה?.

    • קבלה ללימודי משפטים

      בס"ד

      שלום רב

      אין צורך בידע מקדים. כן צריך שיהיה לך עניין בתחום באפן כללי.

      למיטב ידעתי אין שאלות ספציפיות טרם תחילת לימודים. צריך בגרות מלאה עם ממוצע מסוים וכן פסיכומטרי במקרה הצורך ובהתאם לממוצע בגרויות.

      עניין הגמגום קל, לא רואה בזה שום בעיה ו/או מניעה כלשהיא להיכנס לתחום.

      בהצלחה רבה

      בברכה,

      רותם שכטר, עו"ד

      בוסל 11, כפר סבא
      טלפון: 054-5298233 ; מייל: Rotem.schachter@gmail.com