הגשת ראיות מעודכנות

  • מתי להגיש מוצגים משלימים
    אליה | 22/11/2020 09:47

    בתיק נזיקין פלת"ד הצדדים הגישו תצהירים ומוצגים. מועד ההוכחות נקבע לאחרי יותר משנה ועקב הקורונה נדחו שוב כך שעבר זמן רב מאוד. משכך עלי להגיש מסמכי הכנסה מעודכנים (שומות מס).

    האם אפשר להגישם בזמן הדיון או שעלי להגישם מראש?

    אם לפני הדיון - כמה זמן לפני מועד ההוכחות, עד מתי אפשר (שכן יתכן שיידחה שוב בגלל סגר נוסף)?

    והאם לעשות זאת בהודעה או בבקשה?

    • הגשת ראיות מעודכנות
      עו"ד שי בייזר | 02/12/2020 11:13

      שלום רב,

      יש להגיש בקשה להגשת ראיות מעודכנות ולהסביר את הסיבה.

      הייתי מציע להגיש כמה שיותר זמן לפני הדיון וכמובן שהראיות יהיו רלבנטיות למועד הדיון.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il