שינוי בעבודהה

  • שינוי בעבודה הרעת תנאים
    מיכל | 21/11/2020 11:35

    עןבדת כמזכירה 3 שנים במשרה מלאה . הוחלט להוריד אותי לחצי משרה כמזכירה והוצע לי בחצי המשרה השנייה לעבוד כסייעת בגן..הסכמתי אבל בגלל העבודה הפיזית בגן..נתפס לי הגב והצוואר ובנוסף לדלקת ביד וזה הקשה עליי מאוד בעבודה..ביקשו ממני להביא אישור מרופא תעסוקתי ואו שאקבל מכתב פיטורין או שאמשיך לעבוד חצי משרה כמזכירה ואת החצי השני אנצל את ימי המחלה עד שיסתיימו ..שאלתי היא האם אפשר לנצל כל יום חצי מהיום המחלה או שחייבת לקחת את ימי המחלה שנצברו לי בלי להגיע לעבודה והשאלה השנייה אם בכל זאת אחליט להסכים על לקבל מכתב פיטורין..האם הפיצויים שמגיעים לי יהיו על חצי משרה במידה והרופא יוריד לי משעות העבודה..עדיין אני על תקן משרה מלאה עד החלטת רופא תעסוקתי
    תודה על תשובתכם

    • שינוי בעבודהה
      עו"ד לילך אקרמן | 21/11/2020 21:42

      שלום רב

      לגבי ימי המחלה -הכל תלוי בנסיבות ובמה שרושם הרופא וקובע לגבם. ככל ויש ימי מחלה מלאים לא ניתן להגיע לעבוד.

      באשר לפיטורים- ככל והיה שינוי בהיקף המשרה אז כל תקופה מחושבת בנפרד זאת אומרת שתקבלי פיצויים בגין התקופה בה היית במשרה מלאה בהיקף של משרה מלאה ובהתאמה גם על התקופה בהיקף של חצי משרה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il