האם אני חייב לחתום על אישור למוסד החינוך?

  • שאלה קטנה על הסדרי ראיה
    שושו | 10/11/2020 19:49

    שאלה קטנה על הסדרי ראייה ישלי
    ילדה בת 13.5 שנמצאת בחינוך מיוחד עברה השנה לבית ספר חדש כתה ז שוב פעם מנסים לעשות כל מיני דברים שונים ומשונים לגבי ההסדרים הקיימים
    הפעם הזאת רוצים שאני אחתום על מסמך מיוחד שמאפשר את קיצור יום הלימודים של הילדה לצורך פגישה עם האמא של הילדה
    הבית ספר לא כל כך שמח מעניין הזה והם ביקשו אישור להלן האישור שאני צריך לחתום עליו
    העניין הוא שגם אני לא כל כך רוצה לחתום על האישור הזה
    והוא מצריך חתימה של שתי ההורים
    שאלה שלי האם אני חייב לחתום על זה ?
    במידה ולא חתמתי אי אפשר לקבל את האישור על הקיצור של יום הלימודים?
    לצורך העניין הילדה תחת משמורת משותפת שלי ושל האמא אבל מתגוררת במשפחת אומנה
    אשמח לקבל תשובה
    תודה מראש

    • האם אני חייב לחתום על אישור למוסד החינוך?
      עו"ד רוית טוב-לי | 22/11/2020 13:12

      שושו, שלום,

      אני לא מצליחה להבין משאלתך מה ההתנגדות של בית הספר ומה ההתנגדות שלך.

      ואולם, אם אתה סבור שקיצור יום הלימודים לצורך פגישה עם האם אינו תואם את טובת הילדה, בוודאי שאינך חייב לחתום על האישור.

      אני יודעת מה ההשלכות של סירוב לחתום. זה תלוי בנהלי בית הספר. לפעמים דרוש צו בית משפט ולפעמים די בחתימה של הורי האומנה.

      לקבלת ייעוץ פרטני ומדוייק פנה לעורך דין אמין ומנוסה, שינחה אותך אם שווה להילחם בעניין זה.

      בהצלחה!

      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il