פינוי מדירה בהליכי הוצאה לפועל

  • הוצאות פינוי מי משלם
    ירמי | 05/11/2020 08:45

    אני פותח תיק בהוצלפ לפינוי מושכר לפי פסק דין. האם באותו תיק מחוייב השוכר אןטומטית בהוצאות תיק בהוצלפ ועלות הפינוי? האם יש להגיש בקשה נפרדת?!או תיק נפרד?

    • פינוי מדירה בהליכי הוצאה לפועל
      עו"ד אריאל שוורץ | 10/11/2020 10:25

      שלום רב,

      עקרונית כל עלות שישנה בתיק פינוי מדירה נכנסת לתיק הגבייה (כלומר שהוצאות הפינוי מתווספות לקרן החוב ולריביות והופכות לחלק מהחוב). ככל שישנה הוצאה חריגה ניתן להגיש בקשה בתיק ההוצאה לפועל לעדכון גובה החוב והרשם יחליט האם להכיר בהוצאה ובהתאם להגדיל את קרן החוב.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com