מתי מוצדק להגיש תביעה?

  • נחל הבשור 3
    מקס | 04/11/2020 01:43

    שלום לכם

    שלחתי לכם מכתב תלונה ותשובה לקונית ולא עניינית מהשרות לקוחות של כללית סמייל ושלחתי מכתב נוסף וחריף לתשובתו של "הדובר" ועד היום לא קיבלתי תשובה מהם.

    האים יש מקום לתביעה?

    תודה

    • מתי מוצדק להגיש תביעה?
      עו"ד ורד פרי | 05/11/2020 17:37

      שלום מקס,

      לא כתבת בשאלתך כמה זמן עבר מעת שהגיע המכתב אל משרדי קופת החולים. בדרך כלל בשירות הציבורי נהוג לענות אחרי 30 ימים, אבל לפעמים זו באמת התשובה הלקונית והלא עניינית.
      אם לדעתך הזמן שחלף אינו סביר - אתה יכול לשלוח תזכורת, ואם חולף עוד זמן - אתה יכול להתלונן גם בפניות הציבור של קופת החולים, ואולי גם במשרד הבריאות.
      בכל מקרה - אי מתן המענה כשלעצמו - אינו מהווה עילת תביעה. ייתכן שהעובדות שאתה מתלונן עליהן מהוות עילת תביעה, אבל לכך איני יכולה להתייחס.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il