טענות במסגרת של ערעור

  • ערעור
    אלי | 31/10/2020 12:52

    שלום רב,

    התובע נפגע בעבודתו, המל"ל הכיר 60% של נכותו. הוגשה תביעה נגד המעביד.

    4 חודשים לפני דיוני הוכחות התובע הגיש תביעה למל"ל בגין החמרה. הנתבע וב"כ הנתבע לא התייצבו בדיוני הוכחות.

    כבר שדיונים הסתיימו, בעוד כחודש, המל"ל הכיר נכותו של התובע בשיעור של 100%.

    ב"כ הנתבע לא טרח לבדוק את הנושא של החמרה ובעוד כמה חודשים התקבל פס"ד בבית משפט המחוזי, תוך ניכויים של נכות הקודמת בשיעור של 60%.

    התובע מגיש ערערור לבית המשפט העליון. האם הנתבע יכול לטעון בבית המשפט העליון שכבר אחרי מתן פס"ד התברר לו שהניכויים אמורים היו להיות אחרים?

    תודה

    • טענות במסגרת של ערעור
      עו"ד גיל קראוס | 01/11/2020 15:53

      שלום רב,

      צריך לבדוק היטב את הדברים ומה הכוונה שציינת שהם לא התייצבו בכלל לישיבת ההוכחות (אז מדוע לא ניתן פסק דין בהיעדר הגנה).

      בכל מקרה קיים סיכוי שתעלה טענה לניכוי לא נכון עקב חוסר ידיעה ו/או טענות אחרות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il