חניה לדיירי הרחוב

  • דוח על חניה במקום השמור לדיירי הרחוב בלבד
    גיא | 29/10/2020 19:03

    שלום רב,

    קיבלתי דו"ח על חניה במקום השמור לדיירי הרחוב/האזור בלבד.

    באתר העיריה, ראיתי כי ישנו צילום של העבירה.

    בצילום ניתן לראות את חזית הרכב בלבד, ללא כל עדות לכך שהרכב חונה במקום עם הגבלת חנייה.

    מה שמגביל את החנייה באזור הינו שלט המוצב בכניסה לרחוב. בצילום לא ניתן להבחין בשלט ואף לא בשם הרחוב.

    האם הדבר מהווה עילה לביטול הדו"ח?

    תודה

    נ.ב. - אציין כי החניה בוצעה בתום לב, ללא כל ידיעה שישנה הגבלה מסוג כל שהוא.

    • חניה לדיירי הרחוב
      יעקבי | 29/10/2020 20:28

      שלום גיא,

      רכבך חנה במקום מסויים. על פי פרטי הרכב (בדיקת כתובת בעל הרכב) לא נמצאת זכאי לחנות במקום הזה כי המקום מתומרר לדיירי הרחוב בלבד.

      עדות הפקח שראה (וצילם) רכבך חונה ברחוב הזה בנקודה מסוימת דיה להקים ראיה לביצוע העבירה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.