עבודה לפני טופס 101

  • עבודה לפני טופס 101
    משוחרר | 29/10/2020 12:15

    שלום רב,

    לאחרונה השתתחררתי מצהל והתקבלתי לעבודה בחנות, החנות עוד לא יכולה לקבל קהל ולא נפתחה מחדש רשמית בעקבות הקורונה לכן המעסיק טוען כי לא יכול להחתים אותי על טופס 101, בנתיים רוצה ממני לבוא לעבוד שם במחסן בעצם בלי חתימה על שום טופס וטוען כי הכל יוסדר כשהחנות תיפתח.

    יתכן ולא ישלמו לי על ימי העבודה הללו ואף לא יקחו אותי לעבודה בסופו של דבר?האם יש דרך לוודא את זה?

    • עבודה לפני טופס 101
      עו"ד לילך אקרמן | 31/10/2020 22:05

      שלום רב

      אין קשר בין הדברים. ככל ואתה עובד יש להחתים אותך על טופס 101 ולעשות הכל מסודר- לענין זה פנה לפורום מיסים לקבלת מענה.

      באשר לשכר עבור העבודה- דאג לעשות תיעוד מסודר של השעות שאתה עובד, אולי אפילו תמונה ממקום העבודה מייל או מה שצריך על מנת שתהיה לך אסמכתא וברגע שיש לך כזו במידה והמעסיק יטען שלא עבדת ולא ישלם לך תוכל לתבוע זאת

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il