מומחה רפואי

  • מומחה רפואי לבית משפט
    עדי בוואור | 27/10/2020 09:52

    לעו"ד  גיל  שחף שלום רב.

    האם מומחה רפואי מתחום פסכיאטריה  / פסיכוגריאטריה    שבית משפט ממנה

    בכדי שיתן חוות דעת .

    משתמש גם בברשימת הכדורים  שניתנו למטופל בבית החולים .(הכדורים רשומים בגליון הרפואי  של בית החולים )

    וגם ברשימת התרופות שנקנו עבור המטופל בבית המקרחת .( יש תדפיס  של  כל הכדורים  והמינונים שניקנו עבור המטופל  בבית המרקחת )

    תודה רבה  לעזרתך

     עדי

    • מומחה רפואי
      עו"ד ארתור שני | 29/10/2020 10:28

      שלום רב,

      מומחה מטעם בית משפט בודק את כלל החומר, וניתן להפנות את תשומת ליבו לדברים שנראים לכם חשובים.

      בברכה,

      ארתור שני, עו"ד

      א' זיסמן שני - משפט וגישור - חברת עורכי דין

      דיני משפחה - לכל משפחה

      אתר www.anyfamily.law טלפון 033020210

      ויצמן 2 תל אביב