לאיזה מותב שיפוטי מגישים תביעה לביטול הסכם וכספית

  • ביטול ו פיצוי
    רונן | 24/10/2020 20:18

    חוזה רכישת נדלן הופר. רוצה להגיש תביעה שבית משפט יקבע שהחוזה מבוטל ויחייב את המפר הפיצוי. הביטול צריך להיות בבית משפט מחוזי כי זה נדלן שרשום בטאבו. הפיצוי הוא כמה מאות אלפים בלבד. האם צריך להגיש תביעה נפרדת לפיצוי בבית משפט שלום? או שיש סמכות לבית משפט מחוזי כשזה חלק מהביטול? אני בטוח שיש מלא מקרים כאלו- האם מגישים 2 תביעות נפרדות?

    • לאיזה מותב שיפוטי מגישים תביעה לביטול הסכם וכספית
      עו"ד אלי מור | 26/10/2020 18:43

      רונן שלום רב

      אכן, יש להגיש את התביעה לביטול הסכם המכר בבית המשפט המחוזי.

      התביעה הכספית תצטרף לתביעת הביטול באותה התביעה לפיה הכלל כי הטפל הולך אחרי העיקר.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il