פנה לפורום ביטוח לאומי לקבלת מענה

  • תאונת עבודה!
    צביקה | 24/10/2020 11:11

    שלום לכם!

    בשנת 2011 נפגעתי קשה בתאונת עבודה בהיותי אזרח עובד צהל שימשתי בתור ספק, ושירדתי מהמשאית קיבלתי את דלת המשאית בפנים {חצי טון פלדה בפנים} (מפליא שאני חי)נפגעתי בצורה רצינית בכתף ובעין, במשך השנים עשו לי במון צילומים בכתף כולל  A/R/I// ובסוף החליפו לי כתף, ויתברר שפגעו לי בעצביי הפריפריים (אולינרי ומדיאני) עשו לי שני ניתוחים שכשלו וכתוצעה מהניתוחים נשארתי ללא תחושה ב3 אצבעות האגודל נפוח כרית היד נפוחה  וציסטה גדולה בזרוע מאז שעו"ד עקץ אותי בהחלפת הכתף ב50.000 שקל והנני גר בשכ"ד ואישתי חולת סרטן ואני פנסיונר,   ומא הפגיעה שניפגעתי נם בעין אמרו לי בבה"ח כי העין עברה טראומה ואני זקוק לניתוח קאטארקט ניתוח שעשו בו טעות שבי שתלו לי עדשה הפוכה ואני זקוק לניתוח חווזר, וכרגע אני בטוח שעו"ד יכול לעזור לי במאבק נגד בטוח לאומי. אני נרתע לקחת שוב עו?ד לאחר עקיצה כזאת.

    מחה לתגובתכם צביק.

    • פנה לפורום ביטוח לאומי לקבלת מענה
      עו"ד לילך אקרמן | 25/10/2020 16:14

      צר לי שנכווית בעבר אך ישנם בוודאי גם עו"ד שיוכלו לעזור לך למצות את זכויותיך . מציעה לך לפנות לפורום ביטוח לאומי באתר זה ולקבל מענה מקצועי ואנושי.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il